Black&White Contest

Hello~ There was this black&white contest hosted by glittr on instagram. Personally, I'm not the biggest fan of black and white. It can be classy and cute, however I enjoy glitters and colors more! Also, my eyes began to hurt as i searched for some patterns. In the end I decided to do some doodles on the left hand and a cheetah mani to match my cover case on the right hand. I'm not completely satisfied, since my white polish was very hard to work with (and i definitely need a new one), but it does look cute. I used a white polish from Gabrini (not recommending it) and Ciaté's Blizzard (from Ciaté's Christmas Tree Trinkets). I absolutely adore the Caité polish! The rest is painted with acrylics. You can also follow me on instagram @nailthatdesign

Hej~ Der var denne black&white konkurrence på instagram, der bliver holdt af glittr. Personligt er jeg ikke den største fan af sort/hvid. Det kan være lidt classy og cute, men jeg holder bare mere af glitter og farver. Mine øjne begynde også at gøre ondt, da jeg på nettet søgte efter et mønster jeg kunne lave. Derfor besluttede jeg mig for at lave "doodles" på min venstre hånd og så et klassisk cheetah mønster på min højre hånd, der skulle matche mit nye iPhone cover. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, da jeg havde en hvid lak, der drillede sindssygt meget (jeg skal så meget have mig en ny en), men det ser stadig sødt og pænt ud. Jeg brugte en hvid lak fra Gabrini, som jeg ikke umiddelbart vil anbefale og så Ciaté's Blizzard fra deres jule "Tree Trinkets" Jeg elsker virkelig den lak og generelt alle de lakker, der var i pakken. Resten er tegnet med sort akrylmaling. Som altid kan man finde mig på instagram @nailthatdesign


No comments