First blogpost!

Hello. I guess that this will be my first post. I really have no idea of what I'm going to write... I have loved nail polish since I was a little girl. My aunt used to have many pretty colors and I just loved it. Now I'm 18 and I still love it very much. It is a very dear (and an expensive) hobby of mine. I never blogged or shared any of my designs before, so here I go with a glitter gradient.

The colors I used are:
O.P.I. - Mod About You
Ciaté - Glitterball

Hej! Dette bliver så mit første indlæg. Jeg har virkelig ingen idé om hvad jeg skal skrive... Jeg har altid elsket neglelak, lige siden jeg var en lille pige. Min moster havde så mange forskellige farver og jeg elskede det. Nu er jeg 18 og jeg elsker det stadig. Det er en hobby som jeg holder meget af (og som er lidt dyr). Jeg har aldrig før i tiden sådan rigtig blogget er delt mine designs, men en gang skal jo være den første. Nedenunder ses en glittergradient jeg lavede for et stykke tid siden. Jeg har brugt følgende farver

O.P.I - Mod About You
Ciaté - Glitterball


No comments