NOTD Blue Snow

My vacation is now officially over. This means that I won't have that much time to do my nails. I guess I'll always have time for swatches, but I love doing nail art the most. Yesterday, I didn't feel inspired at all... so therefore I tried to combine two polishes and I love how it turned it. I don't think my pictures can show just how beautiful it looks, but I did my best. The colors I used are Ciaté's Snow Globe and Elf's Sea Escape. I bought the Elf polish for less than $4 I think. That's really cheap, but it does come off quick.Min ferie er nu officielt slut. Dette betyder at jeg desværre får så meget tid til at ordne mine negle. Jeg får nok tid til at vise jer nogle swatches, men jeg elsker nail art mere. I går følte jeg mig slet ikke inspireret, så jeg prøvede bare to lakker sammen og jeg elsker resultatet. Mine billeder kan nok ikke vise, hvor smukt det i virkeligheden ser ud, men jeg gjorde mit bedste for at vise det. De lakker jeg brugte denne gang er Ciaté's Snow Globe og Elf's Sea Escape. Jeg tror, at jeg gav omkring 23 kr for Elf lakken, hvilket jo er ret billigt, men den skaller så også hurtigt i neglespidsen.No comments