Revenge Nail Art

I'm going to tell you something about myself. I have this love for tv shows. I enjoy watching a good show and one that has many seasons. Right now I'm watching series like Supernatural, The Vampire Diaries, Once Upon a Time and many others. But the show I'll be talking about today is Revenge. I just love the concept and even though it has disappointed me at times, I still watch it. The show it about a woman called Amanda Clarke (Emily Thorne later on), whose father was framed for a crime he didn't commit. Now she is seeking revenge, hence the name. Anyways, in the first episode of season 3, Emily wore this red/white/gold dress and I felt inspired to make a mani for it. I'm not really sure how to feel about it. I like the golden nails, but the red just didn't do it for me, however, it looks really good with the dress.

I used:

Gosh - Hot Coral
China Glaze - Mingle with Kringle
Elegant Gabrini - 302

Jeg har nu tænkt mig at fortælle Jer noget om mig selv. Jeg elsker tv-serier. Der er bare noget fedt ved at se dem og især hvis de har mange sæsoner og stadig kan være gode. Lige nu ser jeg serier som Supernatural, The Vampire Diaries og Once Upon A Time, men dem vil jeg ikke snakke om lige nu. Dette indlæg handler nemlig om serien Revenge. Jeg elsker seriens komcept og selvom den har skuffet lidt, elsker jeg den og ser den stadig. Den handler kort sagt om en kvinde, der rigtig hedder Amanda Clarke (senere Emily Thorne), hvis far blev beskyldt for at hjælpe en terrororganisation, hvilket han ikke gjorde. Nu er hun tilbage for at få hævn, deraf titlen. Men altså, i sæson 3, episode 1, har Emily denne flotte kjole på, som jeg følte mig inspireret af. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om resultatet. Guld-neglene er rigtig fine, men de røde fungerer ikke helt for mig. Men da jeg så satte det sammen med billedet af kjolen, så det rigtig fint ud.

Jeg har brug følgende farver

Gosh - Hot Coral
China Glaze - Mingle with Kringle 
Elegant Gabrini - 302


No comments