Tribal Nailart

Hello~ Today I did some tribal nails for the first time. I always wanted to do something with details and something with a gradient. It's not perfect, but for a first timer, I think it turned out great. I only did my left hand, because it got late and I didn't have that much time. This is definitely time consuming and I will try it again, because practice makes better, right? And I did do a glitter gradient on my other hand, but I'll show you that in another post. Bye for now.

Hej hej. I dag prøvede jeg for første gang at lave nogle tribal negle. Jeg ville gerne lave noget detaljeret og noget med gradient farver. Det blev ikke perfekt, men jeg er nu godt tilfreds, eftersom det er min første gang. Da det blev sent og jeg skulle se noget tv, ordnede jeg kun min venstre hånd. Et design som dette er helt klart tidskrævende, men jeg vil da helt klart prøve det igen, da øvelse gør en bedre. Jeg lavede en glitter gradient på min anden hånd, men det gemmer jeg til en anden gang. Farvel for nu.


5 comments

 1. Wauw hold da op, du er godt nok god til at lave negle!:-) Jeg synes det er super godt lagt og et mega flot mønster. <3 Dem kan du godt være stolt af!;-)

  Tjek rigtig gerne min blog ud - Har en giveaway kørende lige fortiden.
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Mange tak for den søde kommentar Sine :)

  ReplyDelete
 3. De er super flotte! Hvordan kan du få dine streger så lige? Det ligner jo noget kunstigt, så pænt er det!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak for de søde ord! Det er faktisk første gang jeg laver tribal negle, men jeg bruger en tynd pensel og akrylmaling :) Øvelse gør mester, eller i hvert fald bedre :)

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete