A tale of studs and flowers

My headlines don't always make sense and I like to call them something less boring. Maybe I'll continue with that or maybe I'll stop. Who knows? Anyway, I just wanted to make a quick update! I bought a lot of stuff lately (my instagram followers have seen my recent haul) and I decided to use some of my studs right away. Unfortunately, I forgot to take good pictures, as I removed my mani. But I did take one photo! It is not one of my best photos but it's all I have.

I used Ciaté's Sugar Plum and Essie's Blanc and some gold studs

Mine overskrifter giver ikke altid mening og jeg kan godt lide at kalde dem noget mindre kedeligt. Måske fortsætter jeg med det og måske holder jeg op. Hvem ved? Men jeg ville egentlig bare komme med en hurtig update. Her for tiden har jeg købt en del (mine følgere på instagram har set min haul) og jeg besluttede mig for at bruge mine studs med det samme. Desværre glemte jeg at tage et billede og da jeg kom i tanke om det, var det for sent. Jeg har dog ét billede, som I kan se her. Det er ikke det bedste.

Jeg brugte Ciaté's Sugar Plum, Essie's Blanc og nogle guld studs


2 comments

 1. Rigtig lækker pastel lak. ;-) Elsker detaljen med guldet, i blomsterne. <3 En rigtig fin forårs-lak, synes jeg - Overvejer også selv snart at få købt mig, en pastel forårs-lak, har du måske en ekstra god en, som du kan anbefale eller hvilken er din favorit her til foråret?

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak! Hm, altså det er svært synes jeg :) Jeg har købt Barry M's forårs kollektion, der består af 3 pasteller, på asos (men de er vist midlertidigt udsolgt). Jeg ved ikke om du kender til Memebers.com? Det er en af nelly.com's side hjemmesider, hvor de har op til 70% rabat. Der har de i hvert fald lige nu ciate-lakker til 32-35 kr, så det er rigtig lækkert :) hvis det er, kan jeg sende dig en mail, så du kan få et gavekort på 50 kr :) Der har de i hvert fald nogle af Ciate's pasteller :)

   Delete