Flower gradient + bornprettystore code

As you might know, I purchased Barry M's spring collection 2014. It is no surprise that I love this collection and I'll show you the swatches later. I just couldn't wait to show you guys this mani! I'm so in love! Doesn't it look fantastic? It's so simple and it really suits my nail length. And I have another thing to tell you. Bornprettystore.com is a website, where you can buy different things for your nails. I have always bought different things form them, like the flower you see in this post. They will begin to send me some stuff for review and I'm really excited. So if you want to, use the coupon code on my blog to support me.

I used

Barry M - Sugar Apple
Rapsodi - 359

I ordered the flowers from bornprettystore.com with my own money. You can find them here. Remember to use my personal coupon code to get 10% off!

Som I måske ved, købte jeg Barry M's forårs kollektion. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker denne kollektion og jeg kommer også til at vise Jer nogle swatches senere. Jeg kunne simpelthen ikke vente med at vise Jer denne mani. Jeg elsker den. Ser det ikke flot ud? Det er i hvert fald pænt til mine negle, nu hvor de er så lange. Og så har jeg en anden nyhed. Bornprettystore.com som er en hjemmeside, hvor man kan købe forskellige ting til neglene. Jeg har bl.a. købt blomsten der. De vil begynde at sende mig ting til anmeldelse, hvilket er fantastisk. Så husk at bruge min kode for at få 10% rabat, for at støtte mig.

Farverne jeg brugte ses ovenover. Blomsten som kan ses, er købt på en hjemmeside der hedder bornprettystore.com. Hvis I køber noget, så husk at bruge min personlige kode, så I kan få 10% rabat. Den ses i siden af bloggen (husk ikke at købe over 80 kr)
3 comments

 1. Wauw, det er flot, elsker detaljen med blomsten - Farven, mint blå er virkelig også sådan en pæn lak!<3
  Rigtigt pænt lagt og pænt sat sammen - som altid. ;-D<3

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Mange tak Sine :) Jeg er rigtig glad for at du synes godt om designet! og jeg er næsten for glad for turkise/blå farver. Synes jeg har lavet alt for mange ensfarvede designs for tiden!

   Delete