Ivory Queen Flowers

They say that love comes when you least expect it, well it does indeed. I never thought that I would love Ciaté's Ivory Queen this much. When I first opened the calendar and saw this polish, I was disappointed, but now it's one of my favorites. This fabulous polish has a nude/peachy color, with a golden shimmer! I really happen to like it and I might repurchase it later. I also wanted to do some nail art, and I just knew I wanted dots. And it seems like flowers are in right now, so I decided to make some too! I like how these turned out! Looks really cute!

I used Ivory Queen and acrylics for this design

___

Man siger, at kærlighed kommer når man mindst forventer det og det har folk nu ret i. Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at elske Ciaté's Ivory Queen så meget. Da jeg først åbnede kalenderen og så lakken, var jeg skuffet, men nu er den en af mine favoritter. Denne flotte lak har en nude/fersken agtig farve, med svagt guldglimmer i. Jeg kan virkelig godt lide den og vil måske købe den igen, når jeg løber tør. Jeg ville også gerne lave lidt nail art og jeg vidste, at jeg ville noget med prikker. Eftersom alle laver blomster lige nu, ville jeg også. Og dette er så resultatet. Det ser virkelig sødt ud!

Jeg brugte Ivory Queen og akrylmaling


2 comments

 1. Nej hold da op, det er godt nok pænt/flot mønster - gid jeg også kunne lave sådan noget mønster, for wow det ser fedt ud!<3
  Rigtig pæn lak, både basen, men også blomster og prikke lakkende. ;-)
  Ciate, er ikke et mærke jeg selv har afprøvet, men har hørt meget godt om det - måske det kunne være jeg skulle til at få købt mig en lak der fra, måske end da den farve du har dig der. <3

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er glad for at du kan lide det! Ciaté var faktisk heller ikke et mærke, som jeg købte! Den eneste grund til at jeg hele tiden har det, er fordi jeg fik min en julekalender med 24 lakker fra ciate! De har faktisk rigtig mange flotte farver og hvis du endelig skal have en lak, en dag, vil jeg anbefale at købe dem over nettet, da de er så dyre, fx i matas!

   Delete