OPI Bond Girls Liquid Sand Swatches

Hello~ I haven't really updated for a while, have I? I've been so busy and tired and I hate it, when I don't feel like I have time enough. As i promised you guys in instagram, I have some swatches for you today. These are the bond minis I got from a store in Denmark called Matas, where I used some of my clubpoints to get this set for free! And who doesn't love free nail polish? Anyway, I'll show you some pictures now!

__

Hej~ Jeg har virkelig ikke opdateret i lang tid, har jeg? Jeg har haft så travlt og jeg har været så træt! 3.g kan godt være krævende! Og jeg hader det, når jeg føler, at jeg ikke har tid nok. Men som jeg lovede på instagram har jeg nogle swatches, jeg gerne vil dele med Jer! Jeg brugte mine clubpoint i matas for at få dette gratis sæt og hvem elsker ikke gratis neglelak? Men altså, nu vil jeg vise jer mine billeder!
Firstly we have Jinx! In the bottle it looks red in the bottle, but it is more like a hot coral or a orange. This isn't my favorite in the collection, but it will be pretty for summer when the sun is shining more! I used two thin coats, maybe I should have added another one. On picture number two I tired it with a top coat.
_

Først er der farven Jinx. I flasken ser den rød ud, men når man så har den på, ser den mere orange/koral agtig ud, med glimmer. Det er ikke min favorit i denne kollention, men jeg tror, at den bliver virkelig om sommeren hvor solen skinner. På billedet har jeg to tynde lag på, men måske skulle jeg have haft et lag mere. På billede nr. 2 prøvede jeg med en top coat.

The next polish I have is pussy galore. Aside for the awkward name, I really like this color! I thought that it would be my favorite in the collection, but I like one of the other polishes more. I still think that it is a lovely color and I like the texture of it. Used two coats

Den næste lak er pussy galore. Udover det akavede navn, kan jeg virkelig godt lide denne farve. Faktisk troede jeg, at denne lak ville blive min favorit! Den har en flot tekstur og skinner fint. Brugte 2 lag.The third polish I have is Solitare. it is a white polish, with silver glitters I think. When I'm wearing it and it gets dark, it kinda has the same color as my mac. But this is my favorite in the collection, I think! I love how it shines in daylight and I got so many compliments! I used 2 coats, but only because I messed one of my nails up, when it had to dry.

_

Den tredje lak som jeg har, er Solitare. Det er en hvid lak, men noget sølv glitter. Når jeg har den på indenfor, synes jeg, at det har den samme farve som mic mac. Men dette må være min yndlingslak i hele kollektionen, tror jeg. Jeg fik i hvert fald mange komplimenter for den. Jeg brugte til at starte med 2 lag, men da jeg kom til at ødelægge en af mine negle, brugte jeg 3 The last polish in the collection is Vesper. I'm a little bit disappointed with this polish. It's not really doing it for me. One coat does look pretty, but it's really sheer. When you add more coats, it looks really dark and the pretty purple color turns into a almost dark one. I couldn't really picture how it looked in real life, but yeah, here it is. The first picture shows 1 coat and on the second picture i used 2 coats on my middle and index finger and 2 on the rest

Den sidste lak i kollektionen er Vesper. Jeg er lidt skuffet over denne lak. Det er ikke rigtig noget for mig. Med et lag ser den faktisk rigtig fin ud, men den er meget klar i det. Når man tilføjer flere lag, bliver det bare mørkt og næsten sort. Jeg kunne ikke helt fange farven på billedet. På første billede brugte jeg 1 lag og på det andet brugte jeg 2 på pege og langefingere og 3 på resten.
These are perfect for summer and they look so cute in the bottles. However, I when OPI says mini, they really mean mini. There's only 3,75 ml in one bottle, so it's used up quickly. I would recommend buying the full bottles of the colors you like, cause they are more like samples. 

_

Disse farver er perfekte til sommer og flasker ser søde ud. Men størrelsen er også for lille vil jeg mene. Der er kun 3,75 ml pr flakse, hvilket kun er nok til et par ganges brug. Jeg ville nok anbefale at man købte de fulde flakser af de farver man kan lide, fordi denne pakke er mere som en prøve. 

No comments