Play Date swatch

Hello~ The sun has finally come to Denmark, yay! it's still cold, but it is getting warmer, and I love it! I've been busy with lots and lots of tests, but I can't stand to have bare nails, so I decided to try a new color out. This is Ciate's play date, with jingle belle on the accent nail (a glitter). I just love how the colors stand out in the grass!

Hej~ Solen er endelig ved at dukke op i Danmark, yay! Det er stadig koldt, men det bliver da langsomt varmere og jeg elsker det! Jeg har haft meget travlt med terminsprøver, men jeg kan ikke klare ikke at have neglelak på, så jeg skulle da prøve en ny farve. Dette er Ciate's play date, med jingle belle på min accent negl. Jeg synes, at det ser fedt ud med lidt kontrast i forhold til græsset.2 comments

 1. Wauw, hold da op du har fået langt den pænt på. <3 Er helt vild med at den er så enkelt, men at den alligevel bliver brudt med den ene finger med glimmer lakken - det ser rigtig fedt ud!:-)
  Håber at det gik godt til din terminsprøve. ;-)
  Forresten rigtig fed blog du har dig, elsker at kigge på den!

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak Sine, du ved selv at jeg elsker din blog! Og tak for din søde kommentar! Jeg var oppe i dansk, tysk og engelsk og jeg aner virkelig ikke hvordan det er gået! Dog har jeg en god mavefornemmelse generelt og især i tysk :)

   Delete