Turquoise Wonder

I haven't really had any inspiration lately, maybe because I've been so busy. And when I had the time to do something, I was to lazy to do anything. I wanted to do something simple and fast and when I saw one of my books, I got an idea. The book I was looking at was the continuation of the Golden Compass (a book that I never really got to finish, since it didn't interest me) and the cover had these green/turquoise shades. It looked nice and since I have a weakness for turquoise, I decided to do a gradient with these colors. Looks pretty, right? But gosh, it was really time consuming and I think I spent 30 minutes cleaning my cuticles up. I always end up spending so much time doing my nails. I guess a quick mani for me means using 1-3 hours. 

The colors I used are 

Essie - Blanc
Ciaté - Pepperminty
Barry M - Greenberry. 
Flormar - 423

Jeg har slet ikke følt min inspireret her for tiden, måske fordi jeg har haft så travlt. Og når jeg endelig havde tid til at lave noget, orkede jeg ikke at gøre noget som helst. Jeg ville gerne lave noget simpelt og hurtigt og da jeg så en af mine bøger, fik jeg en idé. Bogen som jeg kiggede på var fortsættelsen af det gyldne kompas (en bøg jeg i øvrigt aldrig har fået læst færdig) og forsiden var sådan lidt grøn og turkis. Eftersom jeg har en svaghed for turkis, besluttede jeg mig for at lave noget med disse farver og jeg er selv godt tilfreds. Dog var det virkelig tidskrævende og jeg tror at jeg brugte en halv time på at rengøre mine negle og neglebånd. Jeg ender altid med at bruge så lang tid på et design og en hurtig mani for mig betyder, at jeg bliver nødt til at bruge 1-3 timer på det. 

Farverne som jeg brugte kan ses ovenover. 


2 comments

 1. Wauw hold da op, det er vel nok pænt - Elsker det virkelig!<3 Er især ret vild med, at det ligner dip-dye lidt - så fint. ;-)
  Synes helt klart at det her er en af mine yndlings negle, som du har lavet - selvom jeg elsker alle de negle du laver!

  Knus
  www.blogbysine.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Mange tak skal du have! Og sjovt at det er din favorit! Jeg har så svært ved at vælge, når jeg også hele tiden laver noget nyt!

  ReplyDelete