Detailed wolf mani

Hello again. Today I want to show you a recreation of a detailed wolf manicure i saw on instagram.  I miss doing detailed designs like this and I absolutely loved the result. There's nothing better than detailed nails and I just keep starring at them. And if you're not already following me on instagram, you should do so. I update more often there and sometimes I post pictures I don't post on the blog.

If you want to know what polishes I used, ask in the comments :)

Hej igen. I dag vil jeg vise jer en mani inspireret af endnu en instagrammer. Jeg savnede at lave noget detaljeret som dette og jeg elskede også resultatet, da jeg var færdig. Der er intet bedre end at stirre på sine fine negle, når de endelig er færdige. Og hvis I ikke følger mig på instagram, bør I gøre det, da jeg opdaterer der noget oftere og poster ting, som jeg ikke gør her.

Hvis I har behov for at vide, hvilke farver jeg brugte, så spørg :)


2 comments

 1. hello,
  so beautiful these nails, i am in love with it. ^_^
  Awesome, i want try to do that
  I invite you to visit my blog, I am from Brazil :)
  xoxo
  BLOG GLAMOUR SECRETS

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your comment! I can't wait to see your recreation. :) :)

   Delete