Girly mani

Hello~ Today I want to show you my recreation of @Lauramerino12 's beautiful mani! I just loved this and I knew that I had to recreate it, once I got the tools I needed!

Hej~ I dag vil jeg vise jer en mani jeg lavede, der er inspireret af lauramerino12, en bruger på instagram. Jeg elskede dette elegante look og vidste, at jeg ville lave noget lignende, når jeg fik værktøjerne til det.
I used

Barry M - Hip Rose
China Glaze - Mingle with Kringle
Essie - Good To Go & All In One Base

The pearls I used can be found on bornprettystore.com, and yes, I payed for these myself :) They can be found right here and if you want glue with the package, you can find it here. The caviar beads can be found here. Remember to use my 10% off code, SXUQ10 if you purchase any of these :)

Lakkerne, som jeg har brugt, ses ovenover og de perler, som jeg har købt, er linket lige ovenover også :) Husk at bruge min kode SXUQ10, for at få rabat på købet :)

No comments