Old easter design

I apologize for my inactivity on my blog lately. I have been so busy that I only had time to update on my instagram. Again, if you're not following me on instagram, you really should. There's a link on the right side on my blog. Anyway, I'll just show you the mani's i did for Easter. This is the first time I'm doing an Easter related mani and I think it turned out very cute, though I hope to improve, since I'm not completely satisfied with my detail skills yet.

Jeg underskylder for mit fravær her på bloggen. Jeg har bare haft så travlt, at jeg kun har opdateret min instagram. Hvis I ikke allerede følger mig der, burde I gøre det. Linket er ude i højre side af bloggen. Men altså, jeg vil bare lige vise Jer mine designs til påsken, selvom det er lidt tid siden. Det er første gang jeg laver noget påskerelateret og jeg synes, at det blev meget fint, selvom der er plads til forbedring. 

The pearls I used for the design can be found here and the striping tape can be found here. Remember to use my code SXUQ10 for 10% of (excluding sales items). 

Perlerne som jeg brugte kan findes her og tapen jeg bruger til at lave striber med, kan findes her. Huske at bruge min kode SXUQ10 for at få 10 % rabat (ekskluderet ting på salg)

No comments