Polka Dot Roses - Match OOTD

Hello Dolls 

Today I'll be trying to use a different font. Tell me what you think of the change. The mani that I'll be showing to today is supposed to match a shirt I was wearing today. It what white with polka dots and that's what you'll see on my nails too. I thought that it was too simple, so I added some flowers. At first I was a little disappointed, but then I grew to like it. It's really cute and many people seemed to like the mani. I tried to do some different flowers on my thumb, so tell me what you think~ 

I used Essie's Blanc and acrylic paint. 

Hej søde læsere 

I dag vil jeg bruge en ny skrifttype, så fortæl mig, hvad I synes om det. Men altså, det som jeg vil vise Jer i dag, skal matche en trøje, som jeg havde på i dag. Den var hvid med prikker, så det besluttede jeg også at lave på mine negle. Dog synes jeg, at det var lidt for simpelt, så jeg tilføjede nogle blomster. Til at starte med, syntes jeg, at det var et lidt skuffende resultat, men nu kan jeg godt lide det og folk omkring mig syntes vist også, at mine negle var flotte. Desuden prøvede jeg, at lave lidt anderledes blomster på min tommelfinger negl, så fortæl mig, hvad I synes i kommentarfeltet. 

Jeg brugte Essie's Blanc og akryl maling
  

No comments