Saran nail art

Hello~ I'm so sorry for my absence lately. I'm afraid it won't change for a couple of weeks, since I'm so busy. Right now I have to prepare for my gala/prom and I have to think of finals, and added to that I'll be going to Hamburg soon! I actually have pictures from some swatches and designs, but it takes time when I have to edit all the pictures and remember all the polishes. But enough about me. I wanted to experiment a little bit, so I ended but doing different designs on both hands, which is actually unlike me, since I love to paint both my hands the same. Anyway, for this hand, Lieve on instagram inspired me and I tried the saran technique. It was so easy to do and I love the end result. I used Barry M's spring polish for this and I promise that I'll show you the swatches when I get time!

For this design I used

Essie - Bachelorette Bash
Barry M - Rose Hip
Golden Rose - 321

Hej! Jeg er ked af at jeg ikke har skrevet så meget for tiden og jeg er desværre bange for, at det ikke kommer til at ændre sig. Jeg har så travlt for tiden. Man skal tænke på galla og en eksamen og det hele er lidt overvældende lige nu, for ikke at tage om, at jeg skal til Hamborg ugen efter. Selvom jeg har en del billeder og swatches klar, tager det bare tid for mig at udvælge og redigere. Men når jeg får tid, skal jeg være klar med alle mine designs. Men nu til dette design. Jeg ville gerne prøve nogle nye teknikker, som jeg ikke havde prøvet før, så derfor endte jeg med at lave forskellige design på begge hænder, hvilket jeg ikke plejer at gøre. Jeg elsker når det hele matcher og er ens. Dette design er inspireret af en instagrammer, da jeg ville prøve denne teknik - det eneste jeg brugte var mad folie. Det gik hurtigt og resultatet er rigtig flot! Jeg brugte Barry M's forårsneglelak og jeg lover at vise Jer alle 3 farver i deres rene former, når jeg får tid. Lakkerne jeg brugte ses ovenoverNo comments