Vacation ❤

Easter holiday is here and I just wanted to share a quick mani I wore yesterday! I bought OPI's "My Vampire is Buff, since I needed it for prom (gala, I'm not sure what to call it), and I absolutely love this polish! It's the perfect base for everything! Feeling tired after returning from Hamburg, I chose to do a quick glitter gradient-ish thing and the result looks so pretty!

The polishes I used are
OPI - My Vampire is Buff
Nails inc - Old castle
Depend - 042

Så har man endelig fået påskeferie og jeg ville lige hurtigt dele en mani med Jer, som jeg havde på i går. Jeg købte OPI's "My Vampire is Buff", da jeg skulle bruge den til galla og den er bare så flot! Det er den perfekte base til alt! Eftersom jeg lige var kommet hjem fra Hamborg, følte jeg mig træt og derfor blev det til en lidt hurtig glitter gradient-ish ting. Lakkerne som jeg har brugt ses ovenover.
No comments