Blue Flower + New theme

Hello again,

You may have noticed that I changed my layout. I'm still working on it and since I'm new to blogging I don't know how to create a beautiful blog. I'm still trying though and I will experiment more, once I get the time to do so. Anyways, I wanted to show you a new design. This is quite simple, but I still like it. The polish I used for this is H&M's Ice Ice Baby and some blue glitter polish. 

_______________________

Hej igen.

Som I måske har lagt mærke til, har jeg ændret lidt ved layoutet. Jeg arbejdet stadig på det og eftersom jeg ikke har blogget i lang tid, ved jeg stadig ikke, hvordan man får en flot blog. Jeg vil dog prøve at lave den om og eksperimentere lidt mere, når jeg nu engang får tid til det. Men altså, jeg ville bare hurtigt vise Jer dette design. Det er meget simpelt, men jeg kan nu godt lide det. Lakken jeg brugte er H&M's Ice Ice Baby og nogle glimmer lakker som jeg ikke kan huske navnet på. 


No comments