Flowers & Bows

Hello dear readers,

I'm finally doing nail art again! I just didn't feel inspired at all and I didn't know what to do with my nails, so I just tried some new polishes for a while. But now I'm trying to do nail art again. I saw the cutest mani on instagram and I knew that I had to recreate it. I really love how it turned out. The bows just look so cute, even though I used rose colored bows instead of orange. (it was getting late and I didn't see the difference). I just wish that the weather was better, since my pictures look so dull.

The colors I used are
China Glaze - Mingle with Kringle
Essie - Blanc
Barry M - Hip Rose
Acrylics

__________________________________________

Hej søde læsere,

Jeg har endelig fået lavet noget nail art igen! Jeg har slet ikke følt mig inspireret og derfor har jeg ikke vidst, hvad jeg skulle gøre med mine negle. Jeg har dog fået prøvet nogle nye lakker, som jeg har købt og nu er jeg i gang med nail art igen. Jeg så den sødeste mani på instagram, hvor jeg så også lavede en mani inspireret deraf. Jeg elsker resultatet og mine sløjfer er så flotte, selvom jeg kom til at vælge de lyserøde i stedet for de orange. (Det var meget sent og jeg kunne ikke se forskel på de to farver). Jeg ville bare ønske, at vejret var bedre, så mine billeder ikke blev så mørke i det.

Farverne jeg brugte:

China Glaze - Mingle with Kringle
Essie - Blanc
Barry M - Hip Rose 
Akryl maling No comments