Quotesome Turtle

Hello,

These last few days I had to do some written exams. I have finished two so far and there's one more to go before my oral ones. I just wish that it would stop raining that much... But enough about me. Nailpolis was having a competition where you had to do a design for the world turtle day. I found it interesting and just like the last time they held a competition, I chose to recreate their banner - It's supposed to be Quotesometurtle from instagram, however he looked so lonely, so I gave him a friend, the starfish! I really love it and this mani has recieved so much love already. I hope you like it, just as much as I do!

The colors I used are

Barry M - Lychee
Barry M - Guava
Ciaté - Ferries Wheel

__________________________

Hej,

De sidste par dage har jeg haft et par skriftlige eksaminer. Jeg er færdig med to af dem og nu er der kun en tilbage og så de mundtlige. Jeg ville bare ønske at det holdt op med at regne... Men nok om mig. Nailpolis havde en konkurrence kørende, hvor man skulle lave et design til world turtle day. Det syntes jeg var interessant og ligesom da de sidst holdt en konkurrence, valgte jeg at lade mig inspirere af deres banner. Det skal forestille Quotesometurtle fra instagram. Han så dog så ensom ud, så jeg gav ham en ven, søstjernen. Jeg elsker virkelig resultatet og denne mani har allerede modtaget så meget kærlighed. Jeg håber at I kan lide den, lige så meget som jeg kan.

Farverne jeg brugte er

Barry M - Lychee
Barry M - Guava
Ciaté - Ferries Wheel

In the shadows

In the Sun


No comments