Simple Gold Charm

Hello~

When the sun is out, I like to have something shiny on my nails. I wanted something simple, so I just added a charm as an accent nail! And I loved it - I just put it on with some nail glue and it didn't fall off, even when I took a shower! The base is OPI's My Vampire is Buff... For some reason that polish is so hard to work with, but I just love the that color so much.

________

Hej igen~

Når solen skinner, kan jeg godt lide at have noget der glitrer lidt. Jeg ville have noget simpelt, så jeg tilføjede bare dette "charm" som min accent nail. Jeg elskede det virkelig. Det eneste det krævede var lidt neglelim og så sad den fast. Den rokkede sig ikke, heller ikke da jeg gik i bad. Neglelakken som jeg har brugt er OPI's My Vampire is Buff... Af en eller anden grund er den lak svær at arbejde med, men jeg elsker den bare så meget.


Sunny

Shade

Remember this design? I tried to add this charm to see how it looked. No comments