Butterfly nails

Hello guys,

Im sorry for being absent here on my blog. If you are following me on instagram, you'll know that it's due to me graduating from high school. A lot of things are happening right now, and I want to enjoy some things. With that being said, I want to show you some butterfly nails I did, when I had long nails. I had a gradient, which I didn't like that much, so I thought that I would make butterfly nails. I also wanted to practice lines with my left hand.  This is a design that has been in the nail art community for a long time, yet I didn't try it out until now. I actually really like the outcome, even though the design itself is so simple. 

_____

Hej

Jeg er ked af, at jeg ikke har fået opdateret i lang tid. Hvis I følger mig på instagram, ved I nok allerede at det skyldes at jeg lige er blevet student. Der sker rigtig meget lige nu, og jeg har nogle ting jeg gerne vil nyde og fokusere på. Når det så er sagt, vil jeg vise Jer nogle sommerfugle negle jeg havde, da jeg havde lange negle. Jeg valgte at lave dette design, fordi jeg ikke kunne lide min gradient alene på neglen og fordi jeg ville øve mig på at lave linjer med venstre hånd. Dette design har eksisteret i lang tid, lige siden jeg begyndte at interessere mig for nail art, men jeg har aldrig prøvet det før nu. Og jeg kan faktisk godt lide resultatet, selvom det er på venstre hånd og meget simpelt. 
2 comments