Rapunzel Design

Hello

I wanted to do something detailed and tal_peleg on instagram did a Rapunzel design on her eye, which I recreated on my nails. It did take a lot of time, but I am satisfied with the result. I like how realistic it looks, even though it does not look as perfect as the original design.

The colors I used for this design are

Essie - Blanc
A blue avon polish
Golden Rose Paris - 54
Golden Rose - 344
Acrylic Paint

__________

Hej,

Jeg havde lyst til at lave noget med mange detaljer og tal_peleg på instagram lavede et Rapunzel design på sit øje, så derfor prøvede jeg at lave det på mine negle. Det tog sin tid, men jeg er tilfreds med resultatet. Jeg kan godt lide, at det ser sådan lidt realistisk ud, selvom det ikke er lige så flot som hendes originale stykke arbejdeNo comments