Turquoise holo hearts

I recently did this cute mani, inspired by someone from instagram. I really liked it, and once again, I used turquoise. It's no secret that I love that color, since at least 25% of my blog consists of turquoise mains... I like the result, even though I struggled with it, since I didn't use acrylic paint to create the lace look. And look at those hearts <3

I used
Essie - Blanc
Barry - Greenberry
Acrylic paint

____

Her for nyligt lavede jeg dette fine design, inspireret af en anden instagram bruger. Jeg kan virkelig godt lide det og endnu engang brugte jeg farven turkis. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker den farve, eftersom mindst 25% af mine manis har farven turkis. Jeg kan virkelig godt lide resultatet, selvom jeg havde lidt problemer, da jeg ikke brugte akryl maling til lave "blonderne" med. Og se lige de skinnende hjerter <3

No comments