World Cup Mani

Hello lovelies

Today I'll show you my World Cup mani. Even though I used to play soccer myself, I never had an interest in watching it. I never planned on doing World Cup nails, but since there are some ongoing contests that require World Cup nails, I decided to participate. This took me a couple of hours and I actually like the result, though not as much as my last mani. I used Essie's Blanc and acrylic paint for this mani

____

Hej med jer

I dag vil jeg vise jer mine VM negle. Selvom jeg engang selv har spillet fodbold, har jeg aldrig syntes at det var spændende at se det. Jeg havde derfor heller ingen planer om at lave VM relaterede negle, men siden der er et par konkurrencer der kræver det, valgte jeg at deltage. Dette design tog mig et par timer at lave og jeg kan godt lide resultatet, selvom intet hamler op med mit seneste design. Jeg brugte Essie's Blanc og akryl maling til denne mani


No comments