Panda nail art

Hej~

Der var en bruger på instagram, der spurgte mig, om jeg ikke kunne lave et design med pandaer. Det ville jeg da prøve, og efter et stykke tid fik jeg endelig lavet en panda. Til dette design lavede jeg "glitter placement" på mine negle med sort glitter og en panda som min accent nail. Jeg synes, at resultatet blev rigtig sødt! Glitteret er fra bornprettystore.com, lakken som jeg brugte er Essie - Blanc og resten er akrylmaling. 

______

Hello, 

A user on instagram asked me to do panda nail art. I told her that I'd try and this is the result. I did some glitter placement on my nails with black glitter and then I did the panda as an accent nail. I really like how it turned out. The glitter is from bornprettystore, polish used for this is Essie - Blanc, and the rest is acrylic paint. 


No comments