Golden Bow Design


Hello guys,

Today I'll be showing you a very pretty and girly design. I did this design for a competition held by nailpolis.com. They are celebrating that they almost have 1 million followers on facebook. I personally love nailpolis museum. It's a super fun website if you love nail art and it's so easy to find other talented artists. To match the party theme I used gold, glittery polish and of course I had to add a bow! I hope you like this simple, yet elegant look. By the way I have my own facebook fanpage now – you can find me here.

Polishes used are

Essie – Blanc
Barry M – Majesty
China Glaze – Mingle with Kringle
Golden Rose Rich Color – 55


______
 

Hej søde læsere,

I dag vil jeg vise jer et meget pænt og piget design. Jeg lavede dette design til en konkurrence afholdt af nailpolis.com. De fejrer at deres facebookside snart runder 1 million likes. Personligt kan jeg rigtig godt lide nailpolis museum. Det er en virkelig fed hjemmeside hvis man elsker nail art og det er meget nemt at finde andre talentfulde piger. Man skulle lave noget festligt, så jeg valgte guld og glitter og selvfølgelig skulle der en sløjfe på. Jeg kan godt lide dette simple og elegante look. Desuden er jeg nu også kommet på facebook – I kan finde mig her.

Lakkerne som jeg har brugt er

Essie – Blanc
Barry M – Majesty
China Glaze – Mingle with Kringle
Golden Rose Rich Color – 55
 

No comments