One stroke butterfly


Hello Ladies,

One of my friends on Instagram made me join a Danish facebook group called Laquerheads. Recently we created an event called Mondaymani. Each week we have a main topic and then we have to create a mani inspired by that. Last week the topic was "butterflies". Since I have already done the classic butterfly mani, I wanted to try something new this time. There was a great one stroke butterfly tutorial on youtube, and since I haven't tried that technique before, I wanted to give it a shot. It turned out great and I really like the outcome.

Polishes used are:

Ciaté – Ferris Wheel
Barry M – Coconut
The rest is acrylic paint

Studs are from bornprettystore.com

___________________________________
 

Hej damer,
En af mine veninder på instagram fik mig til at joine den danske facebookgruppe lakhovederne. Her for nyligt begyndte vi med et nyt koncept, der hedder #mandagsmani. Hver uge får vi et tema, hvor vi skal lave et design der passer til det. I sidste uge skulle vi lave sommerfugle. Eftersom jeg har prøvet at lave det klassiske sommerfugledesign, ville jeg prøve noget nyt denne gang. Jeg ville prøve en teknik, jeg ikke havde prøvet før, nemlig one stroke. Der var en video på youtube, som jeg så og dette er så resultatet. Jeg synes, at det er blevet virkelig flot.

Lakkerne som jeg har brugt er:

Ciaté – Ferris Wheel
Barry M – Coconut
Resten er akrylmaling

Studs er fra bornprettystore.com 

 

No comments