Rainbow Cupcake

Hello,

Today I'll show you a really cute mani I did inspired by a picture I found on google. I really adore this mani and a lot of you liked this on instagram. This took me a while to do, but I think I'm getting better at doing detailed designs. Anyway, I hope you like this mani

Polishes used:

OPI - Mod About You
Essie - Blanc
Barry M - Hip Rose

The rest is acrylic paint.

________

Hej

I dag vil jeg gerne vise Jer en mani inspireret af et billede jeg fandt på google. Jeg kan virkelig godt lide resultatet og jeg har fået så meget feedback på instagram - tak! Dette design tog sin tid, men jeg synes, at jeg er blevet lidt bedre til detaljerede designs. Men jeg håber, at I kan lide resultatet. Jeg brugte følgende farver:


OPI - Mod About You
Essie - Blanc
Barry M - Hip Rose

Resten er akryl maling No comments