Shooting Stars

Recently I'm not feeling inspired at all! I've had some epic nail fails, which has left me quite depressed so now I'm just trying to do some simple manis. I ordered some new polishes from Asos, one of them being Rimmel London's Shooting Star, so I thought "why not make some shooting stars then?" - and here is my result. I'm not satisfied with this mani, but many of my instagram followers liked it, which made me quite happy.

The polishes I used for this design are:
Rimmel London - Shooting Star
Barry M - Coconut
Ciaté - Confetti
And some nameless Golden Rose.

____

Her for tiden føler jeg min slet ikke inspireret. Alt det jeg har lavet, endte med at blive grimt, hvilket bare gør mig frustreret og irriteret. Nu prøver jeg så bare at lave nogle simple manis indtil jeg føler, at jeg gider lave noget mere kompliceret. Jeg købte nogle lakker på asos og en af dem hed Shooting Star, så jeg tænkte, at jeg ville lave nogle stjerneskud. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men det feedback jeg fik på instagram var meget positivt, hvilket gjorde mig glad.

Lakkerne som jeg har brugt er
Rimmel London - Shooting Star
Barry M - Coconut
Ciaté - Confetti
Nogle Golden Rose lakker, uden navn


No comments