#31DC2014 - Black and White

Hello guys, 

Today I'll be showing you my black and white design. Black and white are such classy colors and work really well together. I saw this amazing triangle design by Marge from nailuminium, which I chose to recreate. This was really hard, since I used my non dominant hand to do this. I spent so much time on this design, and honestly I really like the result, even though it's far from perfect. I used Essie blanc, and acrylic paint.

____

Hej, 

I dag vil jeg vise jer mit sort/hvide design. Sort og hvid er to klassiske farver, der virkelig passer godt sammen. Jeg så dette virkelig flotte design af Marge fra nailuminium og tænkte, at jeg ville prøve det til dagens anledning. Dette var virkeligt svært, da jeg brugte min venstre hånd, selvom jeg er højrehåndet. Jeg brugte virkelig lang tid på dette af den grund og det er blevet meget fint, selvom det langtfra er perfekt. 
No comments