#31DC2014 - Blue


Hello guys, 

So I know that I'm getting behind on the DC challenge, but I'm trying my best. We have to move soon, so therefore I have been busy. I did this design a while ago, but never got the chance to post it. Since it was blue I decided to include it as my blue post. 

I used Barry M's Huckleberry and decals and bows from bornprettystore. I really like this result, since it looks so cute. 

______

Hej med jer, 

Jeg er ved at komme bagud med DC udfordringen, men jeg forsøger så godt jeg kan at følge med. Det er dog lidt svært når vi skal flytte, pakke og ordne en masse ting. Jeg lavede dette design for et stykke tid siden, men postede det aldrig, så eftersom det er blåt, tilføjer jeg det til udfordringen under kategorien blå. 

Jeg brugte Barry M's Huckleberry og resten er fra bornprettystore. Resultatet kan jeg virkelig godt lide, eftersom det er ret cute. 


No comments