#31DC2014 – Day 2


Orange. I actually like this color, but I never use orange nail polish, which is actually a shame. I really want to use that color more often, but summer is over and I don't know when I'll get the opportunity to use it again. This mani was not was I originally wanted to do, but since the sun was out, I decided to use a bleached neon color one last time, just because I don't want to say goodbye to summer yet. After painting my nails I just stared for a while. In the end, I went for a glitter gradient and I'm not sure what I think of the end result, but here you have it anyways.
___

Orange. Jeg kan faktisk rigtig godt lide denne farve, men jeg burger bare aldrig orange neglelak. Det er virkelig en skam, men sommeren er nu ved at være slut og jeg ved ikke, hvornår jeg får mulighed for at bruge orange igen. Dette var faktisk ikke min originale ide, men eftersom solen skinnede, ville jeg bruge en neon farve, bare fordi jeg ikke vil sige farvel til sommeren endnu. Da jeg så endelig havde taget neglelak på, gloede jeg bare på resultatet, da jeg slet ikke følte mig inspireret. Jeg endte så med at lave en glitter gradient. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om det, men her er resultatet.No comments