#31DC2014 - Flowers

It's no secret that I love flowers. Floral nail art is one of my favorite things to do and no matter what I try, I always end up going back to doing roses. There's just something really pretty about roses and I don't feel like removing these at all. I'm really happy about these, since they look so detailed and cute. I was inspired by followthatway. 

I used Essie's Blanc and acrylic paint. 

____

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker blomster. Blomster nail art er en af mine absolut yndlingsting, og uanset hvad jeg laver, ender jeg altid med at gå tilbage til roser. Der er bare et eller andet ved roser, der gør, at jeg får lyst til at lave dem. Når man ser på resultatet, har man jo slet ikke lyst til at fjerne dem. Og jeg var inspireret af followthatway

Jeg brugte Essie's Blanc og akrylmaling1 comment