#31DC2014 - Gradient

Hello lovelies, 

So today I had do make a gradient. I really love gradients - it's one of my favorite techniques. It's really easy to do and with a top coat it looks stunning. My gradient today is not that amazing - I actually love the gradient I did yesterday more. I wore Essie's Romper Room and I really wanted to leave it to be on its own, since it's a beautiful color. I did make a gradient though, by adding OPI's Mod About You. On my accent nail you see a cute unicorn, since I wanted my mani to match my socks. 

_____

Hej søde læsere

I dag skulle jeg lave en gradient. Jeg elsker virkelig gradienter - det er en af mine yndlings teknikker. Det er virkelig nemt at lave dem og en top coat gør en gradient fantastisk! Denne gradient er ikke så fantastisk og faktisk synes jeg min regnbuegradient fra i går var pænere. Jeg havde Essie's Romper Room på og den var så flot, at jeg ikke havde lyst til at tilføje noget. Jeg endte dog med at tilføje OPI's Mod About You. Da jeg havde enhjørningsokker på, lavede jeg en lille enhjørning, så det kunne matche. 
1 comment