#31DC2014 - Metallic nails

Hello guys, 

Today I'll be showing you the nails I did yesterday for the #31DC2014. The theme was metallic and I didn't really know what to do. I wanted to try one of my new polishes and suddenly I came up with this. I don't really know what I think about this mani, but it gets prettier, the more I look at it. 

Colors used are

Essie - Love and Acceptance 
Ciaté - Fit for a Queen

____

Hej

I dag vil jeg vise Jer de negle, jeg lavede i går til #31DC2014. Temaet var metallic og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle lave. Jeg ville gerne prøve en af mine nye lakker og lige pludselig blev denne mani skabt. Jeg ved ikke lige, hvad jeg synes om det, men det bliver pænere jo mere jeg kigger på det. 

Følgende lakker har jeg brugt 

Essie - Love and Acceptance 
Ciaté - Fit for a QueenNo comments