#31DC2014 - Rainbow

Hello lovelies, 

Today's theme is rainbow colors. I love rainbows and I love gradients, so I chose to do a rainbow gradient. I really love this mani. The soft colors work really well together and the glitter just adds something extra to this mani. 

Colors used are

Barry M - Papaya
Ciaté - Loop the Loop
Golden Rose Rick Color - Green
Essie - Mint Candy Apple
Essie - Go Ginza
China Glaze - Fairy Dust
___

Hej søde læsere, 

Dagens tema lyder på regnbuer. Jeg elsker regnbuer og jeg elsker gradienter, så jeg valgte at lave en regnbue gradient. Jeg elsker virkelig denne mani. Pastelfarverne passer virkelig godt sammen og glitteret gør det hele endnu finere. 

Jeg brugte følgende farver

Barry M - Papaya
Ciaté - Loop the Loop
Golden Rose Rick Color - Green
Essie - Mint Candy Apple
Essie - Go Ginza
China Glaze - Fairy Dust
No comments