#31DC2014 - Violet

Hello,

So today's color is violet. Originally I thought that it was purple, so my design is probably more purple than violet. Anyways, I had a lot of colors that I wanted to try, some new and some that I have worn before. I decided to mix some colors by using one of my favorite techniques, saran wrap. This design's color palette is inspired by orchids. I really like the outcome of this design. 

Colors used are:
OPI - Extravagance 
Essie - Go Ginza
Ciaté - Fit for a Queen

____

Hej

Dagens farve var violet. Jeg troede til at starte med, at det bare var lilla, så denne mani er nok mere lilla end violet. Men altså, jeg havde rigtig mange farver, som jeg gerne ville prøve, både nye og gamle. Jeg besluttede mig for at bruge flere forskellige farver og en af minde yndlingsteknikker, nemlig Saran Wrap. Dette design var også inspireret af orkideer. Selv synes jeg at det blev en rigtig fin mani

Jeg har brugt følgende lakker:
OPI - Extravagance
Essie - Go Ginza
Ciaté - Fit for a Queen


   

No comments