#31DC2014 - Water Marbe

Water marble. It's my number 1 nemesis. I hate hate hate water marble. I don't think it looks pretty. Most of the times I see people use color combinations that look like something a rainbow would throw up. And when I try, I always feel like I use half a bottle up. But I somehow managed to create this and I think it looks okay. 

Colors used are 

Essie - Mint Candy Apple
Essie - Vested Interest

____

Water marble. Det er min nr. 1 nemesis. Jeg hader hader hader water marble. Jeg synes ikke at det er pænt og mange af gangene bruger folk farvekombinationer, som ligner noget en regnbue kunne kaste op. Og hver gang jeg prøver, har jeg det, som om jeg bruger en halv flaske neglelak. Dette er så mit resultat og det er egentlig blevet okay. 

Jeg har brugt følgende farver 

Essie - Mint Candy Apple
Essie - Vested Interest No comments