#31DC2014 - Red


Hello,

So today the #31DC2014 has begun. It is a challenge where you have to do a new design every single day, for 31 days. I originally didn't plan on joining, but since my nails were bare, I thought I might as well try. Today's theme was red and I felt so lost. I rarely wear red, even though it's such a classy color, I just don't wear it. I decided to do a simple red mani with an accent nail, after having several nail fails. This is how it turned out, and it's actually not that bad.

Polishes used are

OPI – My Vampire is Buff
YSL – Red polish (couldn't find the name)

__

Hej

I dag begynder #31DC2014. Det er en udfordring hvor man skal lave et nyt design hver dag, I 31 dage. Det var ikke min plan at være med, men eftersom jeg ikke havde noget neglelak på, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve. Dagens tema var 'rød' og jeg følte mig virkelig fortabt. Jeg bruger sjældent rød neglelak, selvom det er sådan en klassisk farve. Efter flere nail fails, endte jeg bare med at bruge rød neglelak med en accent negl. Resultatet er ikke så dårligt, selvom jeg langt fra tilfreds

Farverne jeg brugte er

OPI – My Vampire is Buff
YSL – En rød neglelak, jeg ikke kan finde farven på
No comments