Black and white penguin nails

Hello guys,

So today I'll be showing you some black & white nails. I did these for a danish Facebook group called "mandagsmani". The first thing that popped up in my mind were penguins. They are black and white and very cute. I wanted to challenge myself this time, so I recreated some penguins from precious polish.  She is someone who really inspires me and I remember years ago, even before I got my own blog that I wanted to be as good as her. Now I have have my own blog and thanks to all my readers, I have challenged myself and pushed myself further. Designs that would have intimidated me years ago are now easy to do and it's always nice to see improvement. I hope you guys like these penguins :)

I used Essie's Blanc and the rest is done with acrylic paint

___

Hej med jer :)

Så i dag vil jeg vise jer nogle sort/hvid negle. Jeg lavede disse i anledningen af "mandagsmani", som er en dansk facebookgruppe, hvor vi laver et nyt design hver mandag. Da det var sort/hvid denne uge, valgte jeg at lave pingviner, da de er så søde. Jeg var inspireret af precious polish. Hun er en blogger, der har inspireret mig meget, endda før jeg fik min egen blog. Jeg kan huske, at jeg håbede at jeg kunne blive lige så god en dag. Nu har jeg min egen blog og takket været mine sødere læsere har jeg udfordret mig selv gang på gang. Nu har jeg ingen problemer med at lave detaljede designs, som ville have skræmt mig for nogle år siden. Det er jo altid rart at se lidt fremskridt. Jeg håber i hvert fald at I kan lide min mani.

Jeg brugte Essie's Blanc og resten er lavet med akrylmaling

2 comments