Scratch nail wraps review, zodiac collection: leo

Hello guys,

So today I'm going to be reviewing some nail wraps from a company called scratch. They were kind enough to send me some wraps from their zodiac collection and I chose the leo, since I'm born in august :) 

____

Hej med Jer,

Så i dag skal jeg anmelde nogle negle wraps eller stickers som nogen kalder det, fra et firma der hedder Scratch. De var så søde at sende mig nogle wraps fra deres stjernetegnskollektion. Jeg valgte så løven, eftersom jeg er født i august. 
So this is how the packaging looks. You get 16 wraps in different sizes so that you can find a wrap that fits each nail. Other than the 16 wraps you also get a cute mini ring. 

___

Så sådan ser indpakningen ud. Man får 16 wraps i forskellige størrelser, så man kan finde en wrap der passer til hver negl. Udover de 16 wraps får man også en sød mini ring. 

These wraps are so beautiful. I really love all the patterns! They are bold and gold, which fits the leo perfectly - and look at the Leo wrap, isn't it awesome? I just wish that I could praise the application as much as the design. The application was actually easy and fast, which was very nice, but the problems came later. In the instructions it said to add top coat to increase the durability of these wraps, so I did that. After I added top coat, I noticed that the wraps began to get wrinkled around the cuticle area. I had to apply another layer of top coat around the cuticle, press it very hard on the nail with an orange stick and then apply top coat again to make them stick onto the nail to avoid shrinking. It did work out somehow and you can see the end result on my pictures - they are taken after wearing them for 24 hours. The wraps did last a few days, but one nail got annoying so I removed them all. 

Even though I had problems with the application, I really loved these wraps. Maybe I had problems because I used a particular top coat - I used Essie's Good to Go. These wraps are a little pricy. You can get them for $24, but you do get a cute mini ring. They sell some other wraps for $12, so you could always check those out. You can buy their nail wraps here

____

Disse wraps er meget smukke. Jeg kunne virkelig godt lide mønsterne! De er dristige og har meget guld i dem, så de passer perfekt til løven. Og se lige den wrap med selve løven - er den ikke bare fed? Jeg ville bare ønske, at jeg kunne rose applikationen lige så meget som selve designet. Applikationen var faktisk meget nem til at starte med. I instruktionen sagde de, at man skulle bruge top coat for at øge holdbarheden, så det gjorde jeg så. Efter et stykke tid lagde jeg mærke til, at de begyndte at løfte sig op ved neglebåndet. For at redde det, kom jeg først top coat ved neglebåndet igen. Så tog jeg en orange stick og pressede det ned igen og til sidst dækkede jeg det med top coat igen. Det virkede så bedre og resultatet kan I se på mine billeder - de er taget efter 24 timer. Disse wraps havde jeg på i et par dage, men en af neglene drillede, så jeg fjernede dem alle sammen. 

Selvom jeg havde problemer med applikationen, kunne jeg virkelig godt lide disse. Måske havde jeg problemer, fordi jeg brugte en bestemt top coat. Jeg brugte Essie's Good to GO. Disse wraps var lidt dyre, $24, men man får også en lille mini ring med i købet. Man kan finde andre wraps på deres hjemmeside for $12. I kan købe deres wraps lige her.  

These were sent to me for a review, but my opinion is entirely my own and based on my own experience. 

No comments