Appeal4 - Black Lily

Hej søde læsere,

Jeg har en spændende nyhed. For et lille stykke tid siden, postede jeg nogle designs, hvor jeg brugte nogle fine Appeal4 lakker. De var så glade for det jeg lavede, at de valgte at sende mig 5 lakker, som jeg kunne swatche og lave nail art med.

Nå, men en kort introduktion er vel på sin plads. Appeal4 et dansk mærke, som I måske har hørt om før? Det gode ved deres lakker er, at de er frie for toulene, parabener, og formaldehyd – et endnu større plus er, at de ikke er testet på dyr, hvilket jeg synes er ret vigtigt!

Den første lak jeg valgte at kaste mig over, er Black Lily, som er en del af deres basis kollektion. Det er en lak jeg allerede har i forvejen, men det gør den ikke mindre skøn. Faktisk er den hurtig gået hen og blevet en af mine favoritter.

Black Lily er en sort lak, men den har så meget shimmer i, at jeg ikke kan kalde den sort alligevel. Den er for mørk til at være sølv, men den er heller ikke 100% sort, hvilket jeg virkelig godt kan lide ved lakken, da jeg ikke er særlig glad for sort. Tit er det sådan med glitterlakker som denne, at de ser flotte ud i flasken, men ikke glitrer på neglen – det er ikke tilfældet med denne, og den er så skøn på neglene. På billedet ses lakken med to lag.

____

Hello dear readers,

A while ago, I did some nail art with Appeal4 polishes. They saw what I had made and decided to send me 5 polishes that I could use for nail art and swatching.

The polish I’ll be blogging about today is called Black Lily. It is a black glitter polish, but since it has so much shimmer in it, it doesn’t look completely black, which I like. Not only did it look nice in the bottle, but it looked perfect on the nails as well. I used 2 coats on the picture.


Jeg synes at selve farven mindede mig lidt om en nattehimmel, så derfor tænkte jeg, at galaxynegle ville passe perfekt til denne lak. Resultatet blev rigtig fint synes jeg :)

Jeg har jo brugt Appeal 4’s Black Lily som baggrund og så en masse lakker, som er duppet på med en makeup-svamp. Bagefter blandede jeg hvid akrylmaling op med vand og sprøjtede det på med en børste, som fine stjerner – og til sidst blev det toppet med China Glaze’s Fairy Dust. Den fulde liste af brugte lakker kommer her:

Base: Appeal4 – Black Lily
Barry M – Mediterranean
Barry M – Arabian
Essence – Be Berry Now!
Golden Rose Rich Color - 01
China Glaze – So blue without You

China Glaze – Fairy Dust

As I looked on my nails, I thought of the night sky and all the stars, so I decided to do some galaxy nails. I really like the result.

For this design I used Appeal4 Black Lily as a base. Then I used a make-up sponge and lots of different polishes. To add some starts, I mixed white acrylic paint with water, and splattered it on with a brush – and then at last I topped it all with China Glaze’s Fairy Dust. Polishes used are listed right above :) 


- Black Lily har jeg fået tilsendt af Appeal4, hvor jeg efterfølgende har valgt at betale for den, for at støtte op omkring Appeal4. 

No comments