Appeal4 - Silvery Moonlight

Hej med jer. I dag kommer det til at handle om Appeal4’s Silvery Moonlight. Silvery Moonlight er en shimmersølvlak, der kunne være en perfekt dupe for Ciaté’s Fit for a Queen eller OPI’s Unfrost My Heart. Selvom selve farven ikke er så unik, er den perfekt her til julen. Det er en meget festlig lak, som man ikke behøver at gøre så meget ved.

Da sort og sølv plejer at være gode sammen, besluttede jeg mig for at lave to designs.

Det første design er en kombination af sølv, sort og striping tape. Jeg besluttede mig for at lave et geometrisk mønster. Jeg synes ikke, at det er en af mine flotteste manier, men jeg kan godt lide kontrasten mellem de to farver. 

Til det andet design valgte jeg at bruge en sort krakeleringslak ovenpå Silvery Moonlight. Jeg synes, at de to lakker ser rigtig fine ud.

____

Hello guys,

Today I’ll be talking about Appeal4’s Silvery Moonlight. Silvery Moonlight is a silver shimmer polish. It could be the perfect dupe for Ciaté’s Fit for a Queen or OPI’s Unfrost My Heart. The color is actually quite nice and perfect for Christmas.

Since silver and black look good together, I decided to do two silver/black designs.

For the first design I decided to use striping tape. I'm not sure what I think of the result. 

For the second design I used a black crackle polish on top of the silver polish. It’s quite simple, but it looks good.

Appeal4 - Silvery Moonlight
Appeal4 - Silvery Moonlight + Crackle Polish

Appeal4 - Silvery Moonlight + Flormar Crackle Polish

- Silvery Moonlight har jeg fået tilsendt af Appeal4, men efterfølgende har jeg valgt at betale for den, for at støtte op omkring Appeal4 

No comments