Appeal4 - Vanda Pure Delight + Spotted Rock & Roses


Dette indlæg kommer til at handle om to af Appeal4’s lakker, nemlig Vanda Pure Delight og Spotted Rock & Roses.

Den første af lakkerne, Vanda Pure Delight vil jeg sige er en mørk blommefarvet lak. Det er umiddelbart ikke en farve, som jeg selv ville købe, hvis jeg var i butikken, men jeg er positivt overrasket. Farven er rigtig fin og dækkevenen var også god – den krævede kun 2 lag. Den var lidt lang tid om at tørre, men det problem er jo løst, hvis man ejer en hurtigtørrende top coat. 

___

So this blog post will be about Appeal4’s Vanda Pure Delight. If I had to describe the color, it would be a dark plum colored polish. It’s not the type of polish I would buy myself, but I was pleasantly surprised. The color looks quite pretty and it had a good coverage. I only used 2 coats. The drying time was a bit slow, but that problem can quickly be fixed with a fast drying top coat. 


 
Appeal4 - Vanda Pure Delight

Vanda Pure Delight + Studs 


Jeg besluttede mig for at lave en accent nail med Spotted Rock and Roses, da lakkerne så ud til at passe rigtig godt sammen – og jeg tog ikke fejl. Spotted Rock & Roses er en vildt flot glitterlak. Tit synes jeg, at man kan bruge en helvedes masse lag, for at få en glitterlak til at dække, men denne var super dejlig at arbejde med. På billederne har jeg kun brugt et lag, men hvis man tilføjede 1-2 mere, er jeg sikker på, at det ville dække helt. Det var dog ikke det look jeg gik efter, så I må nøjes med 1 lag :)

Jeg synes at de to lakker i sig selv er super flotte sammen, men man kan altid pynte med lidt studs hvis man er til den slags.

___

I decided to do an accent nail with Spotted Rock and Roses. The polishes look really good together. Spotted Rock and Roses is a beautiful glitter polish and I only used 1 coat on the pictures. If I had added 2-3 coats more, I could have had a full coverage, but that was not the look I was going for :)
- Lakkerne har jeg fået tilsendt af Appeal4, men jeg har efterfølgende valgt at betale for dem, for at støtte op omkring Appeal4
No comments