Appeal4 - Weeping Willow

Kære læsere

Nu har jeg fået lavet endnu et design til cleanskin.dk. Den anden lak jeg har fået tilsendt af dem, er Appeal4’s Weeping Willow. Weeping Willow er nemlig en sart lyserød lak, med lyserødt og sølv glitter. Det er næsten indbegrebet af en prinsesselak, og minder mig også om Ciaté’s Fun House, men den lak er mere kraftig i dets pinke udtryk.

Da det virker som om lakken har lidt en jellybase, valgte jeg at komme den ovenpå en anden lak. Jeg brugte Appeal4’s Baby Orchid som base og da den var helt tør, brugte jeg chevron stickers til at lave dette design. Jeg brugte to lag af Weeping Willow ovenpå Baby Orchid.

Resultatet blev lidt piget, men alt i alt, meget fint.

___

Hello guys,


So I did another design for cleanskin.dk. I used Appeal4’s Baby Orchid as a base, added chevron stickers and topped with Weeping Willow. Both polishes are a bit sheer, so a fast drying top coat will be neeed.

No comments