Delicate Daisies.


 Kære læsere 

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogle lakker fra cleanskin.dk, der er en ny dansk webshop. De sælger mange lækre mærker, som Picture Polish, Appeal4, Fnug og Foxy Paws, hvilket jo er super skønt! Jeg har så fået tilsendt to Appeal4 lakker. Den jeg vil skrive om i dag hedder 'Baby Orchid', en sheer lyserød lak. Det tog 4 lag før den dækkede helt, hvilket er lidt træls, men med en hurtigtørrende top coat og lidt tålmodighed, får man et fint resultat. Jeg kombinerede denne lak med Ciaté's Carousel på ringfingeren, hvide blomster og studs på resten af neglene. Resultatet blev rigtig fint synes jeg. 

____

I received some Appeal4 polishes from a danish webshop called cleanskin.dk. This is the design I came up with. I used Appeal4's 'Baby Orchid', combined with Ciaté's Carousel. 


Eftersom den hedder 'Baby Orchid', valgte jeg også at tage nogle billeder med orkideer. Ser det ikke bare fint ud? :) - 'Baby Orchid' er sponsoreret af cleanskin.dk 

4 comments