Foxy Paws - Dancing in the Moonlight

I dag vil jeg kaste mig ud i at swatche en lak fra det danske indiemærke ’Foxy Paws’. Charlotte er skaberen af Foxy Paws og lakkerne er kendt for at være ret unikke.

Den lak jeg har tænkt mig at vise Jer i dag hedder ”Dancing in the Moonlight”. Selve lakken er en sort jellylak, der indeholder blågrønt- og sølvglitter i forskellige former og størrelser.

Eftersom det er en jellylak, kan det varmt anbefales at komme den ovenpå en sort eller mørkeblå lak, men det er ikke noget man behøver at gøre. Personligt har jeg bare brugt tre lag, og det har været nok for mig.

Denne glitterlak er rigtig smuk, men den kan godt være lidt besværlig at arbejde med. Jeg valgte at gøre sådan, at jeg ved de to første lag undgik at få de store glitterstykker på børsten og kun fokuserede på at få to jævne lag med de små glitterstykker. Ved det tredje lag gjorde jeg det samme, hvor jeg til sidst med en tandstik placerede de store glitterstykker hvor jeg ville have dem, så det kunne se pænt ud i stedet for at have de store glitterstykker alle mulige random steder.

Til sidst toppede jeg det med en hurtigtørrende top coat, for at få det hele jævnet lidt ud. Resultatet blev rigtig fint synes jeg. Selvfølgelig skulle jeg da også lege lidt med min matte top coat. Jeg kan slet ikke beslutte mig for, om jeg bedst kan lide lakken med klar eller mat top coat. 


I hvert fald kan lakken anbefales, hvis man vil have lidt udover det sædvanlige.

___

Today I’m going to swatch a polish from the Danish indie brand ‘Foxy Paws’. Charlotte is the creator of these polishes and the polishes are known for being very unique.

The polish that I’m going to show you today is called “Dancing in the Moonlight”. The polish itself is a black jellypolish, with teal and silver glitter pieces in different sizes and shapes.

Since it’s a jelly polish, I can recommend using this polish over a black or navy polish, but it’s not something that you have to do. In all my pictures I used 3 coats and that was enough for full coverage.

This glitter polish is very beautiful, but it’s not the easiest polish to work with. I chose to avoid the big glitter pieces when applying the polish. After applying the third coat, I did some glitter placement with the big pieces, so that it would look nice.

At last I topped it with a fast drying polish to smooth everything out. The polish looks quite fine, but of course I had to play with my matte top coat. I can’t decide if I like the glossy or matte version more.

Foxy Paws 'Danching in the Moonlight'

'Danching in the Moonlight'

Foxy Paws 'Danching in the Moonlight' with matte top coat. 

- Lakken har jeg fået tilsendt af Cleanskin.dk 

No comments