Polishers Inc - NudeTude

Hello guys,

So today I have a little announcement. I'll be joining Polishers Inc! Maybe you've heard of the group? It's a group of European nail bloggers - we vote for different themes and post manis every first and third Sunday of the month. In that way we try to inspire each other. When they asked me to join their group, I said yes! Of course I wanted to join such talented ladies.

Anyways, this time, the theme is NudeTude. For this theme, I thought that I'd use OPI's My Vampire Is Buff. The formula of that polish annoyed me, but I just love the color so much. In the end I decided to do a simple cheetah print and combine that with studs - and I love the result.

Recently I bought a new matte top coat. I decided to try it out, and I love the finish. This is the first time that I have a matte top coat that does its job! The result is to die for. If you’re looking for a good matte top coat, then I’ll recommend Barry M’s. I do hope you like my mani!

___

Hej med Jer

Jeg har nogle gode nyheder. Jeg kommer til at være med i Polishers Inc! Måske har I hørt om gruppen? Men i hvert fald er det en gruppe med europæiske neglebloggere – vi stemmer på forskellige temaer og blogger den første og tredje søndag i måneden. På den måde kan vi inspirere hinanden. Da de spurgte mig, om jeg ville være med i gruppen, svarede jeg ja. Selvfølgelig ville jeg joine så talentfulde piger.

Men altså, denne gang er temaet NudeTude. Jeg besluttede mig for at bruge OPI’s My Vampire Is Buff, fordi den bare er perfekt til dette tema, selvom selve lakken kan være et helvede at arbejde med. Jeg besluttede mig for at lave et simpelt cheetah print og så tilføjede jeg også nogle studs – Og jeg elsker resultatet.

Her for nyligt købte jeg en ny mat top coat. Jeg besluttede mig for at prøve den og jeg elsker det finish man får. Det er første gang, at jeg har en mat top coat, der faktisk gør det den skal…! Hvis I leder efter en god mat top coat, kan jeg varmt anbefale Barry M’s. Men jeg håber, at I kan lide min mani

Without Matte Top Coat

With Matte Top Coat - Doesn't it look much better?This was my first post for Polishers Inc. :) I will put a list with all the members at the bottom of this post. Feel free to go ahead and look at what the other members have created for this theme.  
___

Dette var mit første indlæg for Polishers Inc. :) Nederst i indlægget kan i se den fulde liste over alle gruppemedlemmerne. Check gerne deres blogs og for at se, hvad de har fået lavet til i dag. 

Annie (Polish This!)

Charlotte (Chakalacquer.dk

Coco (Coco's Nails)

Karine (Nailderella)

Malene (Nail Escapades)

Maria (rijaH.dk)


Mina (Cubbiful)

Paulina (Paulina's Passions)


8 comments

 1. Welcome dear! I LOVE this, so crisp and clean mani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks sweetie! I'm glad you like it <3

   Delete
 2. Gorgeous, I love the combo of the print and the nails with just those studs! :)

  ReplyDelete
 3. Hej og velkommen! :) Super flot design, og genialt at bruge en mat top coat! Det løfter hele looket øjeblikkeligt!
  Btw så troede jeg, at jeg var den eneste der synes My Vampire is Buff er et helvede at arbejde med, men åbentbart ikke ;) Den er super smuk ellers! Flot arbejde <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak søde :) My Vampire Is Buff er bare lidt udfordrende, da det enten er formularen der er lidt tynd, eller børsten der er dårlig... Men flot er den. Men det var ærgerligt, at du ikke kunne være med denne gang :/ Jeg håber på at se en mani fra dig til det næste tema :)

   Delete
 4. Det er super fedt :D Kan rigtig godt li det med den matte på også :) Velkommen til endnu engang!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er du sød og tusind tak for at invitere mig til at være en del af gruppen :)

   Delete