Appeal4 - Jewel Weed

Hej med jer

I dag kommer det til at handle om den sidste lak jeg har fået tilsendt af Appeal4, Jewel Weed. Det er en lak, der har en sheer sort/grå base, med sølvglitter i sig. Lakken er som sagt rigtig sheer og det tog mig fire lag, før jeg fik den til at dække ordentligt. Det er meget ærgerligt synes jeg, da det jo ellers er en flot farve. 

Jeg besluttede mig for at lave noget rigtig simplet, så jeg lakerede mine negle mintgrønne som base. Så fandt jeg noget tape frem og lavede to trekanter med Jewel Weed. På den måde ville lakken dække. Til sidst tilføjede jeg nogle trekantede sølvstuds.

Selvom designet er ret simplet, kan jeg virkelig godt lide det. 

Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev lidt skuffet over Jewel Weed, men dog synes jeg, at den ser ret flot ud kombineret med andre lakker. Hvis man ikke er til sheer lakker, er det nok ikke denne man skal have fat i, men hvis man leder efter en glitter-topper så tror jeg, at denne lak vil fungere fint til det formål. 

___

Hi guys, 

Today I'll show you a polish called Jewel Weed from Appeal4. I was a little disappointed, since it took me 4 coats to get full coverage. I decided to use it for nail art, where I made some triangles on top of a minty base. After that I added some studs. I really like the result. - Lakken har jeg fået tilsendt af Appeal4, men efterfølgende har jeg valgt selv at betale for den, for at støtte op omkring Appeal4 

No comments